Wij geven om merken, klanten, mensen.

Wij geven om...

communicatie_team_goede_doelen_sponsoring_hubrecht_instituut_logo.jpg

Hubrecht Instituut Utrecht

Het Hubrecht Instituut in Utrecht is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), en doet onderzoek op het gebied van de ontwikkelingsbiologie in het algemeen en stamcellen in het bijzonder. Dit met als doel om inzicht te krijgen in (menselijke) ziekten zoals kanker. Communicatie Team draagt deze stichting een warm hart toe.

Bekijk

communicatie_team_goede_doelen_sponsoring_swimtofc073.jpg

Swim to Fight Cancer

Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek. Swim to Fight Cancer biedt die mogelijkheid, om ook een steentje bij te dragen.

Bekijk

communicatie_team_goede_doelen_sponsoring_vestingloop_AANtWERK.jpg

AANtWERK

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom is Communicatie Team partner van AANtWERK, hét mvo platform van werk-ontwikkelbedrijven WeenerXL, IBN en WSD. Want ook wij vinden dat we samen verantwoordelijk zijn voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal én succesvol zakendoen; dat gaat heel goed samen.

Bekijk

Wij geven aan...

3ede0d7604559cbf471a00e269abe2c26d7100a9.jpg

Golfton

Golf dragen we al jaren een warm hart toe.  En wanneer je jong talent de kans wilt geven om zich te blijven ontwikkelen dan is GolfTon de ideale partner.

Bekijk

3d452c30cebc376c0c0b534386e9ac31e675e719.jpg

Hockeyclub Den Bosch

Met recht de gezelligste businessclub van Den Bosch. En natuurlijk een prachtige sport om naar te kijken.

Bekijk

3015347cc3b1bad20facfa58edb504cb48fee490.jpg

Club Designmuseum Den Bosch

Aan moderne kunst hechten wij als creatief bureau veel waarde, dus ondersteunen we dit met veel enthousiasme.

Bekijk

5ce78a48e52b03389b644edf1a6789e1d91f1f00.jpg

Flik Flak Den Bosch

Een serieus toptalent binnen de familie welke we graag verder op weg naar de top willen helpen.

Bekijk

communicatie_team_goede_doelen_sponsoring_collega_van_de_week_beker.jpg

De Collega van de Week

Bij Communicatie Team wordt iedere week een collega aangewezen als ‘Collega van de Week’. Dat word je natuurlijk niet zomaar. Heb je bijvoorbeeld een bijzondere prestatie verricht? Een klant of collega extra geholpen? Of is er een andere goede reden waarom je in het zonnetje gezet moet worden? Dan zou je zomaar eens collega van de week kunnen worden…

Als beloning mag de grote wisselbeker een week op het bureau van de ‘Collega van de Week’ pronken. Bovendien mag deze CT’er – als extra beloning – een goed doel aanwijzen waar Communicatie Team een financiële bijdrage aan levert.

Aan het einde van elk jaar maken we de balans op, en zorgt Communicatie Team dat de verschillende bedragen bij alle goede doelen terecht komen!

Benieuwd wie de Collega van de Week is:

Klik hier