Leer ons beter kennen in vijf statements.

Samen kom je verder

‘Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga dan samen’. Dit Afrikaanse spreekwoord is ons op het lijf geschreven. Wij geloven dat we alleen door nauw samen te werken met onze klanten én met elkaar, het beste werk kunnen maken. En het is ook nog eens veel gezelliger.

Waarmaken-wat-je-belooft-lr.jpg

Resultaatgerichte creativiteit

Mensen raken. Dat is nog altijd de kern van ons vak. Technologie en data helpen ons om dat zo effectief mogelijk te doen. Om onze creatieve onderbuik te voeden. Om de juiste mensen, op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken.

Nee-verkopen-we-niet.jpg

Toewijding

We gaan door het vuur. Voor onze klanten én voor elkaar. Dat vraagt om toewijding. Die vragen we daarom ook van jou. Of je nou met, voor of bij ons werkt. Want succes komt altijd van twee kanten.

Samen-kom-je-verder.jpg

Waarmaken wat je belooft

Doen wat je belooft. We adviseren het onze klanten regelmatig. Maar het geldt voor onszelf natuurlijk net zo goed. Langdurige samenwerkingen en tevreden klanten vormen het bewijs dat we al ruim 30 jaar waarmaken wat we beloven. En vaak zelfs nét dat beetje meer.

Resultaat-gerichte-creativiteit.jpg

'Nee' verkopen we niet

Als klant wil je maar één ding. En dat is geholpen worden. ‘Nee’ verkopen we daarom vrijwel nooit. Maar we zijn wel kritisch. Wij geloven dat er altijd een oplossing is. Dat er altijd een manier bestaat om het onmogelijke tóch mogelijk te maken. En kan iets niet zoals het moet? Dan fixen we het zoals het kan!

Toewijding.jpg

Kom je snel een keer langs?

We willen jou ook graag beter leren kennen. Je bent van harte welkom om eens te komen sparren over een project. Of om gewoon kennis te maken.

Eefje Besselink

Bel Eefje Besselink op
073 - 613 80 00

of stuur haar een mailtje.

Altijd op zoek naar talent!

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Ben jij net zo gek van communicatie als wij? Laat van je horen! Stuur even een mailtje naar info@communicatieteam.nl