Neem contact met ons op »


Wat we doen - test

Wij zijn Communicatie Team. Sterk in strategische en creatieve communicatie. Als creatief bureau hebben we alles in huis om jou te helpen met het creëren van een succesvol merk, je medewerkers het merk te laten leven en een sterk werkgeversmerk te bouwen. Dat doen we met doelgerichte oplossingen waar je écht wat mee kunt!

Zo pakken we dat aan: 

Strategie

1. Bepalen

Succesvolle communicatie begint met het vaststellen van een duidelijk doel. Want zonder doel kun je niet scoren. Daar hoort ook het maken van scherpe keuzes bij. Onze adviseurs helpen je het fundament te leggen voor ijzersterk werk.

Concept

2. Bedenken

Vanuit een solide strategische basis, ontwikkelen onze creatieven vlijmscherpe concepten. Ideeën die je in beweging zetten. Of aan het denken. Met speels gemak vertalen ze deze door naar alle mogelijke middelen: oldskool print of lekker digitaal.

Creatie

3. Maken

Je kunt het zo gek niet verzinnen (zul je net zien, doen onze creatieven het tóch!) of onze in-house studio kan het maken. Van huisstijlen en websites tot animaties en infographics. Onze bevlogen designers schudden het uit hun mouw!

Analyse

4. Optimaliseren

We houden nauwlettend in de gaten hoe je campagne scoort. Door data te analyseren, zien we hoe je campagne geoptimaliseerd kan worden. Steeds vaker realtime! Dit levert waardevolle learnings op en jij haalt het maximale rendement uit je campagnebudget.

Kom je snel een keer langs?

We willen jou ook graag beter leren kennen. Je bent van harte welkom om eens te komen sparren over een project. Of om gewoon kennis te maken.

Eefje Besselink

Bel Eefje Besselink op
073 - 613 80 00

of stuur haar een mailtje.