Neem contact met ons op »


Eigen identiteit voor Noordoost Brabant Werkt!

Noordoost Brabant Werkt

Eigen identiteit voor Noordoost Brabant Werkt!

Werkgevers, overheden, werknemersorganisaties, maatschappelijke instanties en onderwijs. Allen werken ze samen aan een veerkrachtige arbeidsmarkt, in het regionale arbeidsmarktprogramma Noordoost Brabant Werkt. Een programma dat gaat over álle sectoren in deze regio, en niet alleen over agrifood – zoals de vorige naam ‘AgriFood Capital Werkt - suggereerde. Met die nieuwe naam had het programma ook behoefte aan een nieuwe, eigen identiteit. En daar kwam CT in beeld, want wij weten wat wérkt.

Wat we mochten doen:

  • Logo
  • Huisstijl
  • Website
  • Stationery
  • E-mailings (template)

Multi-helix beeldmerk

Enthousiast aan de slag dus. Voor de vorm van het beeldmerk lieten we ons inspireren door de multi-helix-aansturing en gezamenlijke aanpak van arbeidsmarktvraagstukken. Deze stijl werd hét visuele uitgangspunt voor een krachtige basishuisstijl voor Noordoost-Brabant Werkt! Een eigen uitstraling, met een subtiele link naar de partners en andere partijen in deze samenwerking: het groen-blauw van het eerdere AgriFood Capital en het rood van de belangrijke partner Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant.

Van rolbanier tot briefpapier

Welke uiting je ook langs ziet komen, één ding valt niet te missen. Of eigenlijk twee. Het grafische patroon én de kleuren. Je ziet ’t overal terug; van rolbanier tot briefpapier, en van social header tot rapportage-template. Ook de website van Noordoost Brabant Werkt! zag in enkele weken tijd het levenslicht. Een website die alle partners informeert, verbindt en inspireert om de arbeidsmarkt in deze regio wendbaar en weerbaar te maken. Oók in tijden van corona…

“Het was een pittige opdracht voor de relatief korte tijd die er was. Maar CT heeft deze klus uitstekend geklaard! Behalve expertise zijn een goede klik en korte lijntjes voor ons belangrijk. Dat je elkaar begrijpt. Dat dit wel goed zat, bleek meteen vanaf het eerste, oriënterende telefoongesprek. We zijn erg blij met het eindresultaat.” 

Noordoost Brabant Werkt!
Henriëtte Seriese

Meer weten over deze case? Henriëtte Seriese vertelt je er graag meer over.


Bel Henriëtte op 073 - 613 80 00
of stuur haar een mailtje.


Meer Corporate branding

Samenwerken aan het #groenenormaal

HAK
Corporate branding

Samenwerken aan het #groenenormaal

Willen we ook in de toekomst lekker, gezond en duurzaam blijven eten, dan moeten we met zijn allen kiezen voor meer plantaardig en lokaal eten.

Ambassadeurs werven voor GolfTON

GolfTON
Corporate branding

Ambassadeurs werven voor GolfTON

Met haar unieke, tienjarige trainingsprogramma voor de jeugd, weet GolfTON jonge talenten op te leiden tot de nieuwe Europese topspelers. Het maximale uit jezelf en je golfcarrière halen.

Het bijzondere verhaal van een ‘buitenstad’

Fort Isabella
Corporate branding

Het bijzondere verhaal van een ‘buitenstad’

Midden in een natuurrijke omgeving tussen Den Bosch en Vught, ontstaat een levendige buitenstad: Fort Isabella. Op dit voormalig kazerneterrein komen wonen, werken, recreatie en educatie samen.