Neem contact met ons op »


Eigen identiteit voor Noordoost Brabant Werkt!

Noordoost Brabant Werkt

Eigen identiteit voor Noordoost Brabant Werkt!

Werkgevers, overheden, werknemersorganisaties, maatschappelijke instanties en onderwijs. Allen werken ze samen aan een veerkrachtige arbeidsmarkt, in het regionale arbeidsmarktprogramma Noordoost Brabant Werkt. Een programma dat gaat over álle sectoren in deze regio, en niet alleen over agrifood – zoals de vorige naam ‘AgriFood Capital Werkt - suggereerde. Met die nieuwe naam had het programma ook behoefte aan een nieuwe, eigen identiteit. En daar kwam CT in beeld, want wij weten wat wérkt.

Wat we mochten doen:

  • Logo
  • Huisstijl
  • Website
  • Stationery
  • E-mailings (template)
communicatieteam_NOBW05_beeldemerk.jpg

Multi-helix beeldmerk

Enthousiast aan de slag dus. Voor de vorm van het beeldmerk lieten we ons inspireren door de multi-helix-aansturing en gezamenlijke aanpak van arbeidsmarktvraagstukken. Deze stijl werd hét visuele uitgangspunt voor een krachtige basishuisstijl voor Noordoost-Brabant Werkt! Een eigen uitstraling, met een subtiele link naar de partners en andere partijen in deze samenwerking: het groen-blauw van het eerdere AgriFood Capital en het rood van de belangrijke partner Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant.

Van rolbanier tot briefpapier

Welke uiting je ook langs ziet komen, één ding valt niet te missen. Of eigenlijk twee. Het grafische patroon én de kleuren. Je ziet ’t overal terug; van rolbanier tot briefpapier, en van social header tot rapportage-template. Ook de website van Noordoost Brabant Werkt! zag in enkele weken tijd het levenslicht. Een website die alle partners informeert, verbindt en inspireert om de arbeidsmarkt in deze regio wendbaar en weerbaar te maken. Oók in tijden van corona…

NOBW_CASE1.jpg

“Het was een pittige opdracht voor de relatief korte tijd die er was. Maar CT heeft deze klus uitstekend geklaard! Behalve expertise zijn een goede klik en korte lijntjes voor ons belangrijk. Dat je elkaar begrijpt. Dat dit wel goed zat, bleek meteen vanaf het eerste, oriënterende telefoongesprek. We zijn erg blij met het eindresultaat.” 

Noordoost Brabant Werkt!
Henriëtte Seriese

Meer weten over deze case? Henriëtte Seriese vertelt je er graag meer over.


Bel Henriëtte op 073 - 613 80 00
of stuur haar een mailtje.


Meer Corporate branding

Energiebesparende maatregelen? Zij hebben het al!

Gemeente ’s-Hertogenbosch
Corporate branding

Energiebesparende maatregelen? Zij hebben het al!

“Ik wil mijn woning verduurzamen, maar waar moet ik beginnen? Zonnepanelen, dakisolatie of een spouwmuur? En hoe zit het met subsidie? Ik moet me daar echt even in verdiepen, maar dat komt vast nog wel een keer.”

Tools om de markt te veroveren

CarSys
Corporate branding

Tools om de markt te veroveren

Bijna iedere garagehouder kent straks deze cloudbased alles-in-één software-oplossing voor het autobedrijf. Aan auto’s sleutelen, een bakkie doen met klanten… en dat zonder afgeleid te worden door administratieve rompslomp.

Het bijzondere verhaal van een ‘buitenstad’

Fort Isabella
Corporate branding

Het bijzondere verhaal van een ‘buitenstad’

Midden in een natuurrijke omgeving tussen Den Bosch en Vught, ontstaat een levendige buitenstad: Fort Isabella. Op dit voormalig kazerneterrein komen wonen, werken, recreatie en educatie samen.